Wat zijn het aantal deelnemers bij een schiftingsvraag? Maak ik een kans of niet?

schiftingsvraag aantal deelnemers

Wil je prijzen winnen maar weet je niet waar te beginnen? Winnen veel vrienden en kennissen wedstrijden en zou je dit ook willen? Tot enkele jaren geleden won ik zelf niets. Intussen heb ik al meerdere prijzen gewonnen met enkele simpele tips om je kansen te verhogen.

Er zijn duizend verschillende manieren om je kansen te verhogen, maar de 1 is beter dan de ander.

Wat is het aantal deelnemers bij een schiftingsvraag?

Het antwoord op het aantal deelnemers bij een schiftingsvraag hangt vooral af van de populariteit van de prijs en hoeveel dagen de wedstrijd loopt. Wedstrijden met een lage populariteit schommelen meestal rond de 2000 deelnemers, iets populairdere wedstrijden schommelen tussen de 5000 à 10 000 deelnemers.

Vond je dit interessant? Abonneer je nu en ontvang:

Alle actuele prijsvragen en antwoorden in je mailbox
Tips bij het antwoorden van schiftingsvragen
Gratis producten
Gratis E-book "Hoe win ik meer prijzen"

Op de website van libelle.be vind je enkele voorbeelden terug.

Wie vindt het niet leuk om een prijs te winnen?

Eerlijk gezegd denk ik dat iedereen wel graag een prijs wint. De ene prijs is natuurlijk wel leuker dan de ander. Reizen en luxeproducten zullen voor de meesten bovenaan in het lijstje staan dan dvd’s of boeken. De kans dat je een dvd of een boek zal winnen is ook groter, dan dat je een reis of een handtas van Louis Vuitton zal winnen.

Maar wie niet waagt, bl.., zal niet winnen :).

Waarom worden er prijzen verloot?

De meeste websites verloten prijzen om via deze manier meer bezoekers te genereren. Het zijn ook meestal dezelfde websites die prijzen verloten. Hieronder een klein lijstje.

Waar kan ik deze wedstrijden terugvinden?

Je kan alle wedstrijden en antwoorden terugvinden op onze website. Wil je geen enkele win actie missen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

Wanneer neem ik het best deel aan een wedstrijd?

Wanneer je deelneemt aan een wedstrijd heeft geen invloed op je winstkansen. Een schiftingsvraag en het aantal deelnemers zal je nooit exact kunnen bepalen in het begin of op het einde van een wedstrijd. Wil je toch meer kans maken hou dan alle schiftingsvragen goed bij, want meten is weten.

Waar kan ik deze wedstrijden terugvinden en hoe kan ik deze winnen?

Je kan alle wedstrijden en antwoorden terugvinden op onze website.