Home >> Je kansen vergroten bij het antwoorden van schiftingsvragen

Je kansen vergroten bij het antwoorden van schiftingsvragen

schiftingsvragen antwoorden

Wat is een schiftingsvraag?

Bij elke prijsvraag zijn er meestal meerdere personen die de juiste antwoorden geven. Om een winnaar te kunnen aanduiden wordt daarom een schiftingsvraag gesteld. Wie het dichts bij is, wint dan de prijsvraag.

Een nog iets duidelijkere uitleg: De schiftingsvraag wordt bij een prijsvraag gesteld om een uiteindelijke winnaar aan te wijzen als er meer dan één correct antwoord binnenkomt (bron: ensie.nl).

Voorbeeld van een schiftingsvraag:
Hoeveel bezoekers hebben we vandaag op deze website?

Het voorbeeld dat ik hier aangeef is natuurlijk niet de meest origineelste vraag en wellicht de meest gebruikte. Een andere leuke vraag zou zijn hoeveel bitterballen kan ik 10 minuten eten met nadien een bijhorend filmpje als bewijs. Dit zou voor de aanbieder van de prijsvraag alvast veel leuke likes op youtube bezorgen :).

Wie maakt het meeste kans om prijzen te winnen?

Er bestaat geen exacte wetenschap om meer kans te maken om een wedstrijd te winnen. Veel hangt altijd af van een portie geluk.

Wat wel opvalt is dat personen die regelmatig deelnemen aan prijsvragen, ook wel meer winnen. Dat is logisch te verklaren. Deze weten ongeveer wat de juiste antwoorden op schiftingsvragen zijn.

Het aantal dat je moet opgeven is afhankelijk van enkele factoren:

– Wie is de aanbieder van de wedstrijd?
– Wat is de prijs?
– Hoe lang loopt de actie?

Waarom mijn antwoorden bijhouden?

Als je zorgvuldig bijhoudt welke schiftingsvragen je hebt ingevuld en welke wedstrijden je gewonnen hebt. Kan je beter inschatten wat je moet antwoorden naar de toekomst toe.

Waar kan men deze dan bijhouden?

Je kan deze bijhouden in een schriftje. Ben je geen organisatorisch wonder? Geen nood, je kan deze ook bijhouden op onze website. Je moet je enkel nog registreren en nadien inloggen. Klaar is kees!

We hopen wel dat iedere speler maar slechts 1 x deelneemt aan wedstrijden. We willen geen toestanden zoals VTM indertijd heeft meegemaakt. Er was toen een prijsvraag om 10 scooters te winnen. Een beroepsspeler had met verschillende accounts deelgenomen aan de wedstrijd en 6 van de 10 scooters gewonnen. Op de koop toe had hij ook het vervoer al geregeld en waren al deze scooters al doorverkocht. Sindsdien is er een algoritme ingebouwd bij de wedstrijden van het toenmalige VTM om niet meerdere malen kunnen deel te nemen. 

Deze toestanden willen we natuurlijk niet! Iedereen heeft recht op een prijs en het is niet de bedoeling om er misbruik van te maken.

Wanneer neem ik deel?

Het is aangeraden 1 per dag of toch meerdere malen per week de site op nieuwe prijsvragen te raadplegen. Deze worden bijna dagelijks aangevuld.

Ik wens je heel veel succes en vergeet zeker niet een account aan te maken op deze website!

Meer gerelateerde berichten:

Schiftingsvraag aantal deelnemers
Alle antwoorden voor schiftingsvragen voor 2022
Hoe win ik een winactie?
Meer recente berichten

Volgende Pagina: Schiftingsvraag aantal deelnemers