Home >> Heb jij via VTM tickets gewonnen om de Rode Duivels te zien?

Hey daar!

Als je een fan bent van de Rode duivels, dan weet je dat het bijwonen van een wedstrijd behoorlijk prijzig kan zijn. Maar wat als ik je vertelde dat je kaartjes kon winnen voor een wedstrijd van de Rode Duivels?

Dat heb ik onlangs gedaan en won VTM tickets. Als je wilt weten hoe ik het heb gedaan, lees dan verder!

VTM tickets winnen? Meld u aan voor onze mailinglijst en ontvang tips van ons in uw mailbox!

Degenen die geabonneerd waren op onze e-mails kregen een melding dat er een wedstrijd liep via vtm voor de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Wales. De wedstrijd liep slechts 24 uur, waardoor je een grote kans had om te winnen.

vtm tickets
Gewonnen VTM tickets

U had alleen een vraag moeten beantwoorden en het aantal deelnemers aan de wedstrijd moeten opgeven. Zoals je ziet hou ik goed bij wat ik op welke wedstrijd als schiftingsvraag heb geantwoord. Een paar maand eerder won ik ook alle tickets voor de match tegen Polen. De wedstrijd liep langer dan 24 uren, waardoor het aantal deelnemers ook veel hoger ligt.

gewonnen tickets rode duivels

Donderdagmiddag kreeg ik het geweldige nieuws dat ik 2 kaartjes had gewonnen. Yeesssssss 🙂

Wil je net zoals ik tickets voor een voetbalmatch winnen? Hou onze website in de gaten of krijg af en toe een mail van ons doorgestuurd.

Vond je dit interessant? Abonneer je nu en ontvang:

Alle actuele prijsvragen en antwoorden in je mailbox
Tips bij het antwoorden van schiftingsvragen
Gratis producten
Gratis E-book “Hoe win ik meer prijzen”

Vorige Pagina: Wil je ook gratis filmtickets winnen? Zoek niet verder!
Volgende Pagina: Bespaar op je albelli fotokalender!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *