Home >> Alles wat je moet weten over vakantiepiraten.nl

Alles wat je moet weten over vakantiepiraten.nl

vakantiepiraat

Op zoek naar een goedkope vakantie naar 1 van jouw populaire bestemmingen? Of heb al een mooie aanbieding qua hotel, maar zoek je nog goedkope vluchten? Wij hebben de juiste oplossing voor een goedkope vakantie: vakantiepiraten!

Wat je over vakantiepiraten.nl moet weten!

De website vakantiepiraten.nl bestaat sinds 2014 en is onderdeel van de Duitse HolidayPirates Group en is uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers voor het zoeken en boeken van reizen, vluchten en pakketreizen. De website kan indrukwekkende cijfers voorleggen:

– 20 miljoen bezoekers per maand
– 5 miljoen downloads van de app
– meer dan 10 miljoen volgers op facebook

Vakantiepiraten.nl staat tevens gekend voor zijn lage prijzen.

Vakantiepiraten.nl lijkt visueel een leuke website, maar is deze ook betrouwbaar?

De website krijgt een score van 4,5/5 op trustpilot, wat als uitstekend mag beschouwd worden. Hieruit kunnen we concluderen dat de website betrouwbaar is

Hoe kan ik me abonneren op vakantiepiraten? Zijn ze actief op facebook?

Je kan zich gratis abonneren op de website helemaal onderaan. Je kan ze volgen op facebook of de app downloaden. De apps zijn eveneens onderaan de website van vakantiepiraten terug te vinden. Check minstens 1 keer per week de aanbiedingen van vakantiepiraten om een goedkope deal te vinden en wie weet vertrek je naar uw favoriete bestemming.µ

Hoe kan ik besparen op een vakantie?

Een vakantie is nooit goedkoop, toch kan je besparen voor 1 van jouw leuke bestemmingen. Zoek niet enkel naar standaard pakketreizen, maar zoek ook eens op wat de vluchten, hotel, transport je zou kosten. Je zal versteld zijn hoeveel je hier kan op besparen.

Kiezen voor een all in, half pension, vol pension of enkel logies? Je zoekt op voorhand op wat het kost. Zo is het leven in Spanje en zeker in Portugal veel goedkoper dan in België. In deze landen zou ik zeker niet voor een all in of voor vol pension kiezen, tenzij het echt spotgoedkoop zou blijken.

Het omgekeerd bestaat natuurlijk ook. Voor mooie bestemmingen zoals de Canarische eilanden, meer bepaald Tenerife, zal je behoorlijk wat betalen voor een vlucht. Dit is niet onlogisch aangezien het daar het hele jaar door goed weer is. Veelal zijn pakketreizen hier veel goedkoper, omdat deze veel goedkopere vliegtuigtickets kunnen kopen.

Zoek een goed hotel met een goede ligging! Vroeger maakte ik deze fout om een mooi hotel tegen een lage prijs te boeken. Super zou je denken, maar niets is minder waar. Een slechte ligging zal je transportkosten (bus, metro, taxi, trein) behoorlijk doen oplopen. Neem bij het kiezen van een hotel dus niet steeds de goedkoopste oplossing, maar bekijk ook zeker de ligging.

 

Zit je er niet met in om een kamer te delen? Dan bieden hostels een perfecte oplossing voor een goedkope reis. Deze zijn supergoedkoop in vergelijking met een gewone hotelkamer. Voor wie niet graag een kamer deelt kan ook kiezen voor een afzonderlijke kamer met gedeelde badkamer.

Zijn er nog andere websites waar het nog goedkoper kan? Welke andere opties heb ik nog?

Er zijn nog tal van andere websites waar je eventueel goedkopere reizen kan terugvinden. Ik denk dan maar aan ticketspy.nl. Ben je nog op naar een gratis reis? Kijk dan zeker eens naar onze website, waar we ook bijhouden waar je kan deelnemen om reizen te winnen. Bij het aanmaken van een account, kan je bijhouden aan welke wedstrijden je hebt deelgenomen en wat je hebt geantwoord als schiftingsvraag.

Vorige Pagina: Win prijzen en alles wat je erover moet weten!
Volgende Pagina: Info en gratis tickets voor de Bouw & Reno beurs in expo Antwerpen