Home >> Win prijzen en alles wat je erover moet weten!

Win prijzen en alles wat je erover moet weten!

win prijzen

Prijzen winnen? Hoe doe ik dat? Dat is de vraag die ik mij enkele maanden geleden stelde. Ik won tot nu toe nooit iets. Dit is ondertussen veranderd! Ik won tickets voor een match van de Rode duivels, de MIA’s, concert in de AB, boeken,…

Hoe win ik meer prijzen?

Er zijn allerlei wedstrijden op het internet waaraan je kunt meedoen om prijzen te winnen. Vaak vind je wedstrijden waarmee je cd’s, boeken of kaartjes voor verschillende evenementen kunt winnen. Duurdere prijzen zoals reizen zijn ook veel moeilijker te winnen omdat er vaak meer mensen aan de wedstrijd meedoen. Dit betekent echter niet dat je niet aan wedstrijden moet meedoen!

Als je meer wilt weten over hoe je je winkansen kunt vergroten,  kan je mijn E-book hier verderop downloaden. Benieuwd naar tips hoe win ik een prijs op facebook? Bekijk dan ook zeker eens deze tips!

Wie kan meespelen?

De meeste websites hanteren het principe dat men kan deelnemen bij het invullen van zijn persoonlijke gegevens, adres en e-mailadres. Sommige websites vragen eerst een account aan te maken. Dat is zeker niet verloren als je meermaals aan wedstrijden deelneemt. Vergeet je wachtwoord niet, want dit kan best vervelend zijn.

Waarom zou ik niet meedoen aan wedstrijden?

Als je niet graag e-mails krijgt met advertenties of nieuwsbrieven, neem je best ook niet deel aan wedstrijden om leuke prijzen te winnen. Meestal is 1 van de voorwaarden dat je deze e-mails in je inbox krijgt. Je kan zich altijd uitschrijven op deze nieuwsbrieven als je deze niet langer wenst. Bedrijven schenken prijzen weg in ruil om naambekendheid te krijgen of reclame te kunnen verspreiden via deze manier. Dus is het te begrijpen dat ze iets in ruil willen. Veel mensen bezien dit als spam.

Waar kan ik al deze wedstrijden terugvinden?

Typ in google “prijsvragen” in en je zal tal van websites terugvinden waar je kan deelnemen aan wedstrijden en meestal staat ook het antwoord er bij vermeldt. De moeilijkheid blijft natuurlijk het invullen van de schiftingsvragen. Op onze website krijg je ook een overzicht van alle wedstrijden en antwoorden.

Wanneer worden wedstrijden gepubliceerd?

Dagelijks kijken we na of er nieuwe aantrekkelijke prijzen kunnen worden gepubliceerd. Met enkele bezoeken aan onze website per week zit je dus zeker snor.

Wil je net als ik meer prijzen winnen? Download ons E-book “Hoe win ik meer prijzen”.

prijzen winnen
Vorige Pagina: Schiftingsvraag aantal deelnemers
Volgende Pagina: Alles wat je moet weten over vakantiepiraten.nl