Home >> Win 2 tickets voor Oscar and the Wolf live in concert te zien!

Ben je een fan van Oscar en de Wolf? Dan heb je geluk! MNM geeft gratis tickets weg om de Belgische band live in concert te zien. Doe vandaag nog mee en maak kans om tickets te winnen!

tickets Oscar and the Wolf winnen

Over Oscar and the wolf

De Belgische electropop-act Oscar and the Wolf uit Gent rond frontman Max Colombie kreeg internationale bekendheid dankzij het debuutalbum Entity dat in april 2014 verscheen. Het album kreeg dubbel platina erkenning in België en bevat bekende singles Princes en Strange Entity.

De muziek van Oscar and the Wolf wordt omschreven als “cinematische pop”, waarbij de falsetstem van Colombie en het gebruik van elektronica en synthpopgeluiden doen denken aan muziek uit de jaren tachtig. De liveshows van de band staan bekend om hun gebruik van theatrale elementen, waarbij Colombie vaak in kostuum optreedt.

Na de release van Entity ging Oscar and the Wolf uitgebreid op tournee en speelde op festivals als Coachella, Lollapalooza en Pukkelpop. De band heeft ook opgetreden in late-night talkshows als The Tonight Show Starring Jimmy Fallon en Conan.

In 2016 bracht Oscar and the Wolf hun tweede album Infinity uit. Het album kreeg positieve recensies, waarbij critici de groei van de band en Colombie’s songwriting prezen. Infinity bevat de singles Back to Black en The Game.

Oscar and the Wolf heeft intussen een derde album “The shimmer” uitgebracht, die in 2021 uitkwam.

Meer info op:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Oscar_and_the_Wolf
https://oscarandthewolf.com

Hoe kan je tickets winnen?

Via de website van MNM kan je tickets voor Oscar and the Wolf winnen. Je moet simpelweg antwoorden op de vraag en nadien je gegevens achterlaten. Het antwoord op de prijsvraag kan je op onze website terugvinden.

Actie afgelopen?

Jammer, dat je deze winactie gemist hebt. Wil je in de toekomst op de hoogte gebracht worden van dergelijke prijsvragen? Maak een account aan en je wordt op de hoogte gehouden!

of liever niet

Geniet mee van het concert van Oscar And The Wolf live op Pukkelpop!

Andere interessante berichten:

Schiftingsvraag aantal deelnemers
Alle antwoorden voor schiftingsvragen voor 2022
Je kansen vergroten bij het antwoorden van schiftingsvragen
Hoe win ik een winactie?
Meer recente berichten

Vorige Pagina: Hoe win ik een winactie?
Volgende Pagina: Win tickets voor Jack Harlow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *