Home >> Win tickets voor Jack Harlow

MNM geeft gratis tickets weg om Jack Harlow live op vrijdag 11 november in de Ancienne Belgique te zien. Maak vandaag nog kans op tickets!

tickets Jack Harlow winnen

Over Jack Harlow

Harlow’s carrière begon toen hij in 2016 een freestyle uploadde naar YouTube. De freestyle, getiteld “Flow”, trok de aandacht van platenmaatschappijen en hij werd uiteindelijk getekend bij Atlantic Records.

Harlow bracht zijn eerste single, “Dark Knight,” uit in 2019. Het nummer piekte op nummer 37 in de Billboard Hot 100. Zijn tweede single, “Whats Poppin,” werd uitgebracht in 2020 en piekte op nummer twee in de Hot 100.

Harlow’s debuutalbum, That’s What They All Say, werd uitgebracht in december 2020. Het album debuteerde op nummer vier in de Billboard 200.

In 2021 was Harlow te horen op de remix van Justin Bieber’s nummer “Peaches”.

Hoe kan je tickets winnen?

Via de website van MNM kan je tickets voor Jack Harlow winnen. Je moet simpelweg antwoorden op de vraag en nadien je gegevens achterlaten. Het antwoord op de prijsvraag kan je op onze website terugvinden.

Actie afgelopen?

Jammer, dat je deze winactie gemist hebt. Wil je in de toekomst op de hoogte gebracht worden van dergelijke prijsvragen? Maak een account aan en je wordt op de hoogte gehouden!

of liever niet

Andere interessante berichten:

Schiftingsvraag aantal deelnemers
Alle antwoorden voor schiftingsvragen voor 2022
Je kansen vergroten bij het antwoorden van schiftingsvragen
Hoe win ik een winactie?
Meer recente berichten

Vorige Pagina: Win 2 tickets voor Oscar and the Wolf live in concert te zien!
Volgende Pagina: De 10 meest verrassende prijzen die je echt kunt winnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *